Sari la conținut

Wallpapers de Crăciun, păstrăm tradiția NovArt

  • de
wallpapers de craciun

Wallpapers de Crăciun, păstrăm tradiția NovArt și din câte se pare, inclusiv câteva alte detalii. Cana din acest an este tot din Pepco. La fel a fost și cea din anul trecut.

În caz că sunteți noi pe acest site, am făcut o sesiune foto și anul trecut. Și acele poze le puteți descărca gratuit. Mă știți că sunt pasionată de fotografia de produs, așadar nu aveam cum să sar peste o nouă sesiune de poze. În special de Sărbători!

Ideea Wallpapers de Crăciun s-a născut anul trecut, când mi-am dorit să împart ideile mele cu cei din jur. Fără absolut nici o pretenție.

Ce vă cer? Să mă urmăriți pe social media, acolo unde doriți voi și unde vă place. Mă găsiți cu numele de Xaara Novack pe toate canalele:

Mă puteți ajuta și cu donații pe Ko-fi De ce mă ajută? Pentru că orice obiect are un timp limitat de uzare, inclusiv o cameră foto, o pensulă, un creion. Ele vor fi înlocuite la un momet dat și știm cu toții cât de scumpe pot fi aceste investiții. Sigur, cu o donație mică nu îmi voi lua un aparat foto performant, dar pot lua mâncare animăluțelor mele (avem 9 pisici și 2 câini), pot adăuga decoruri interesante la umătoarele poze și pe viitor nu va fi nevoie să le pun pe site-uri unde pot fi descărcate doar cu plată. Mulțumesc!

Wallpapers de Crăciun

free christmas wallpapers
imagini gratuite craciun
wallpapers de craciun gratuite
imagini gratuite de craciun
poze craciun gratuite
free christmas images

Wallpapers de Crăciun varianta pentru telefon:

Nu aveam cum să le măsor pentru toate ecranele, astfel că le aveți în plan real, așa cum au ieșit pe cameră. Cred că le puteți ajusta chiar voi, având în vedere că mai toate telefoanele au încorporat câte un foto-editor.

Am încercat de asemenea să păstrez unghiurile asemănătoare. Posibil să fie diferențe subtile. Eu sper să vă placă ambele formate la fel de mult!

imagini de sarbatori
imagini mos craciun
gingerbread cookie
christmas wallpapers phone
christmas wallpapers smartphone

JUST CLICK SAVE AS

RBĂTORI FERICITE! HAPPY HOLLYDAYS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *