Sari la conținut

Imagini de Crăciun – fundaluri gratuite de Sărbători

  • de
Imagini de Crăciun

Imagini de Crăciun – fundaluri gratuite de Sărbători sau mai bine spus, poze de #crăciun pentru desktop și telefon. Am lucrat la aceste #imaginidecrăciun fix în ziua de Crăciun, așa că poartă cumva în ele spiritul Crăciunului. Nu știu cum se face, dar în această perioadă m-am simțit foarte inspirată.

M-au inspirat imagini de Crăciun de pe Pinterest sau de pe Instagram și îmi doream să lucrez la ceva special. Iată că rezultatul nu s-a lăsat mult așteptat și mă bucur să-l împărtășesc cu voi!

imagini de crăciun

Poze de Crăciun

Știu că este ciudat să lucrez în zi de sărbătoare, dar pentru mine actul creației nu are o zi specială. Dacă am o idee, o pun în practică. Mai ales dacă este o idee bună. Și aceste imagini de Crăciun cred că vă vor plăcea foarte mult.

poze craciun
wallpapers craciun
wallpapere craciun
poze crăciun
imagini de crăciun
wallpapers crăciun
poze de crăciun fundal
imagini de fundal de crăciun

Vi le pun la dispoziție GRATUIT, evident. Aș aprecia foarte mult însă, dacă ați da un mic LIKE la pagina mea de facebook.

Mai ales că sunt sărbătorile și mi se pare frumos să facem cadouri, oricât de mititele ar fi ele.

De asemenea, cred în regula nescrisă a Universului, și anume că NIMIC NU ESTE GRATUIT. Așa că un Like la momentul potrivit este mai bun decât să lași Universul să decidă ce să ceară la schimb. Uneori prețul poate fi mai mare decât cadoul primit.

Wallpaper de crăciun pentru telefon

Avem și variante de imagini de Crăciun pentru telefon, în format universal. Pozele sunt făcute cu un minunat DSLR Canon, nu sunt făcute cu telefonul. Astfel aveți calitate și poza se va mula frumos pe formatul telefonului vostru. Deja persoane dragi mie au descărcat aceste wallpapere gratuite și le-au pus ca fundal pe smartphone.

imagini de crăciun pentru telefon
imagini de crăciun pinterest
poze de crăciun telefon

Dacă ați ales aceste imagini nu uitați că îmi puteți da tag pe facebook sau pe instagram cu @novackxaara

Mulțumesc din suflet și Sărbători fericite în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *