Sari la conținut

Artă la comandă – tablouri sau ilustrații personalizate

Artă la comandă – tablouri sau ilustrații personalizate pentru persoanele care doresc ceva unic și diferit. Fie că vorbim despre lucrări în creion, de tip portret sau o ilustrație în acuarelă, depinde de nevoi și de dorință. Tot ce trebuie să faceți este să completați FORMULARUL DE CONTACT.

Acolo precizați despre ce este vorba și cum anume vă pot ajuta. Eu voi lua legătura cu voi și vom stabili un plan de comun acord.

Artă la comandă – tablouri sau ilustrații personalizate

Artă la comandă – tablouri sau ilustrații personalizate, portrete sau cartoline. Inclusiv invitații de nuntă. Pe acestea le putem lucra împreună pentru ca ele să fie de neuitat. Atât pentru dumneavoastră, cât și pentru invitați.

Sau dacă aveți un spațiu care necesită un tablou abstract sau o viziune anume, vă putem ajuta să găsiți lucrarea de artă potrivită. O vom crea mai apoi pentru dumnevoastră.

Vă oferim cosiliere și susținere, pentru aceste proiecte în comun.

De ce să alegeți un artist?

Există posibilitatea de a alege tablouri gata printate, în comerț sau chiar online. De ce să alegeți un artist?

Din experiența mea, atât de consumator cât și de artist, există o astfel de categorie de oameni. Care sunt foarte rari. Fie se încadrează în categoria colecționarilor de artă, fie în categoria celor educați, cu bun simț care știu să aprecieze arta și să o admire. Mai mult decât atât, înțeleg energia unui lucru anume în casa lor. Și însemnătatea acelui lucru.

Nu se înconjoară cu lucruri inutile, de duzină, ci aleg ca lumea lor interioară să se resimtă și la exterior. Sunt acei oameni rari care înțeleg intensitatea prezentului, își trăiesc viața plăcut, fără a fi pe pilot automat.

Așadar, pentru colaborări în acest sens, puteți completa FORMULARUL DE CONTACT.