Sari la conținut

Postere ieftine cu tematică de Paște și alte Sărbători

  • de
postere ieftine cu tematica

Postere ieftine cu tematică de Paște și alte Sărbători. Ele pot fi inclusiv transformate în cartoline sau felicitări. Imaginile vă stau la dispoziție pentru a fi descărcate. Ca și la posterele de data trecută, prețul este de 1 euro / per imagine. Cât de mare sau mic vreți voi să-l scoateți la imprimantă, acolo rămâne decizia voastră.

felicitari de paste
cartoline de paste

În funcție de rama pe care ați achiziționat-o sau dacă doriți doar să trimiteți o felicitare cuiva. Va fi o felicitare pe care nu o veți găsi în comerț și care să fie unică. Cam acestea sunt măcar o parte din factorii care v-ar ajuta să luați o decizie.

postere ieftine

Postere ieftine cu tematică de Paște și alte Sărbători

 Aș dori să precizez că picturile nu sunt ale mele, eu am lucrat doar la aranjamentul posterelor și la grafică. Am să lucrez și eu astfel de tablouri / postere pe viitor, însă momentan am oportunitatea să lucrez la ele în acest mod.

happy easter digital poster
easter digital poster

Am libertatea de a lucra și de a modifica grafic, atât imaginile cât și textul. Așadar, în cazul în care doriți ceva personalizat, mă puteți contacta prin FORMULARUL DE CONTACT . Vom discuta despre un proiect în acest sens.

De asemenea mă puteți contacta pentru colaborări în caz că doriți ca aceste postere sau felicitări să fie expuse în magazinul vostru online. Putem colabora inclusiv în acest sens.

postere digitale
poster digital

Postere ieftine veți putea găsi tot timpul pe pagina mea! Nu am de gând să măresc prețul acestora având în vedere că ele la achiziționare vin în format digital și nu unul fizic. Avantajul este că le puteți printa comod, de acasă, pe coli speciale sau puteți merge la un copy – shop pentru ajutor specializat.

Așadar aceste postere ieftine cu tematică de sărbători sunt imagini versatile, pe care le puteți printa în ce format vă doriți.

În momentul în care mă contactați pentru a intra în posesia produsului, vom calcula la valoarea euro actuală. Și vom discuta restul detaliilor. Pentru text schimbat, va fi un euro în plus la preț.

Nu uitați că pe pagina mea de facebook apar mereu oferte, așa că un LIKE e mereu bine – venit:

Design-ul folosit pentru imagini:

Wood psd created by user22997403 – www.freepik.com House psd created by jcomp – www.freepik.com Flower psd created by vanitjan – www.freepik.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *