Sari la conținut

Postere ieftine pentru bucătăria ta, bar sau cafenea

  • de
postere ieftine

Postere ieftine pentru bucătăria ta, bar sau cafenea este un conceput nou, pentru că implică creație din partea mea și deplasare sau printare din partea voastră. Dacă aveți la dispoziție o imprimantă și cartușe bune, atunci totul va decurge simplu!

Am lucrat la aceste postere încă de anul trecut. Totul a început cu dorința de a avea câteva imagini cu care să decorăm bucătăria noastră. Și cum acolo bem cafea, mâncăm ceva bun sau degustăm un pahar de vin, am ales imagini sugestive.

Astfel că m-am pus pe căutat imaginile potrivite. Țin să precizez că picturile nu sunt ale mele, eu am lucrat doar la aranjamentul posterelor și la grafică. Am să lucrez și eu astfel de tablouri / postere pe viitor, însă momentan am oportunitatea să lucrez la ele în acest mod.

Ele sunt nouă la număr, așadar fac parte dintr-un set de postere ieftine. Vi le pun la dispoziție atât la set, cât și separat. Iar la comandă, îmi puteți cere un text la alegere, pe unul dintre aceste postere, în caz că nu vă place textul prestabilit. Sigur prețul va fi recalculat.

postere ieftine

Postere ieftine pentru bucătăria ta, bar sau cafenea

Am zis să precizez că sunt postere ieftine pentru că nu am de gând să cer un preț exorbitant pe ele. Formatul în care vin ele este unul simplu, JPG. Dimensiunile sunt de 1691 cu 1200 pixeli și au o rezoluție de 95 dpi. Sunt perfecte pentru printat în formatul clasic A4. Eu le recomand pentru acest format.

Așa cum am precizat mai sus, ele fac parte dintr-un set de nouă postere ieftine. Unele au ca tematică iarna, vara și altele sunt potrivite indiferent de sezon.

Posters available for download
În cazul în care doriți să le descărcați pe toate nouă, prețul este de 9 euro.
Un singur poster, costă 1 euro la prețul său de astăzi. Fie că vedeți această postare acum pe 11. 01. 2021 sau peste o lună, două sau un an.

În momentul în care mă contactați pentru a intra în posesia produsului, vom calcula la valoarea euro actuală. Și vom discuta restul detaliilor. Pentru text schimbat, va fi un euro în plus la preț.

DA, VREAU ACESTE POSTERE IEFTINE SAU UNUL CARE ÎMI PLACE!

De asemenea, nu am să pun link sau mai multe poze aici. Produsul îl veți putea primi pe e-mail imediat ce s-a încheiat tranzacția.

Așadar, în caz că vă doriți un poster sau tot setul de nouă postere, vă aștept cu drag!

Nu uitați că pe pagina mea de facebook apar mereu oferte, așa că un LIKE e mereu bine – venit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *