Sari la conținut

Watercolor backgrounds, transparent – fundaluri transparente, în acuarelă

  • de
watercolor backgrounds

Watercolor backgrounds, transparent – fundaluri transparente, în acuarelă pentru că am observat că în lumea creativă, se caută. Așa că am zis să petrec o oră în fața caietului mele de schițe și să pictez câteva fundaluri.

Partea cu pictatul a fost cea mai simplă! Până acum nu am făcut un astfel de experiment, însă mă bucur că am făcut-o. Măcar pot împărtăși cu voi câteva idei și ce a ieșit.

Watercolor backgrounds, transparent – fundaluri transparente, în acuarelă

Mi-am dorit să pictez câteva, nu prea multe însă pentru că timpul meu este destul de limitat. Și mi-am dorit să fie ceva util. Adică le-am gândit să fie utile pentru persoanele care activează în câmpuri creative. Se pot folosi la web-design, pentru creația de felicitări sau bannere, având în vedere că sunt în format png și au fundalul transparent.

M-am gândit să folosesc o parte din cunoștiințele mele de Photoshop pentru a veni cu ceva util: Watercolor backgrounds, transparent – fundaluri transparente, în acuarelă.

Experimentul meu

Îmi pare rău în schimb că nu am filmat tot acest experiment pentru vlogurile mele. Poate data viitoare. De ce? Pentru că partea cu pictatul a fost simplă. În schimb partea cu editatul imaginilor scanate în Photoshop a fost foarte – foarte migăloasă.

Acum înțeleg de ce majoritatea celor care creează astfel de elemente, le vând pe site-uri de afară la prețuri destul de bunicele. Pentru că a curăța fiecare pată și element dintr-o lucrare de artă poate lua chiar și o zi întreagă!

Ce am învățat:

Acest mic experiment m-a învățat să prețuiesc munca altora, dar și munca mea. Nu sunt foarte multe lucruri pe care le-am pus aici cu titlul de GRATUIT, însă cele care sunt, le-am făcut de dragul persoanelor care activează în acest domeniu al artei.

Am învățat că timpul meu este prețios și că data viitoare voi lucra și mai bine, voi face lucruri și mai frumoase.

În caz că vă folosesc aceste lucrări Watercolor backgrounds, transparent – fundaluri transparente, în acuarelă, vă rog să faceți o donație acolo în dreapta, unde scrie Buy me a coffee! Sau măcar un amărât de LIKE pe Facebook pentru ca în cazul în care tu nu îți permiți să mă răsplătești momentan, poate altcineva din lista ta s-ar bucura să o facă și are această posibilitate! Mulțumesc!

fundaluri acuarela
abstract watercolor background
free watercolor background png
free transparent watercolor backgrounds

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *