Sari la conținut

Poze stock mixte din categoria fotografie de produs

  • de
fotografie de produs

Poze stock mixte din categoria #fotografiedeprodus pe care le puteți folosi GRATUIT!

Acest tip de fotografie mi-a devenit drag odată cu începerea blogului meu de beauty și lifestyle. Aveam nevoie de fotografii cât mai clare și mai frumoase. Fotografii făcute de către mine, pentru a păstra autenticitatea. Consider că pentru blogul meu așa funcționează lucrurile. Depinde însă.

Având nevoie de poze originale și bune, am început să investesc timp, resurse și aparatură în acest sens. Treptat a devenit mai mult decât un hobby.

Am strâns o mulțime de poze din categoria fotografie de produs! Ca freelancer am folosit această tehnică pentru a obține rezultatele dorite.

Fotografie de produs din categoria Beauty & Fashion

fotografie de produse beauty
poze stock beauty blender
fotografie de produs, bijuterii

Am încercat să pun poze diversificate, pentru a vă ajuta în a alege ceva. Sigur, fiind puține căutarea va fi ușoară dar poate și dezamăgitoare.

În caz că nu ați găsit aici și acum ceea ce căutați, vă invit pe contul meu de Pixabay pentru a alege de acolo.

Poze stock diverse

idei decoratiuni de iarna
mancare sanatoasa
poze aloe vera

Un moment de regulegere pentru această Aloe Vera, care nu mai este printre noi, dar a fost imortalizată pentru a ne bucura privirile.

Toate aceste poze stock le puteti descărca absolut GRATUIT, for FREE. Daca doriți, puteți menționa și sursa. Dacă nu, oricum va pot găsi eu cu Google pictures în caz că doresc. Chiar mă bucur dacă pozele mele vă sunt utile în diverse moduri.

Momentan le-am pus doar pe acestea, dar vor urma si altele, desigur. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *