Sari la conținut

Octombrie în imagini – poze din pădurea din apropriere

  • de
poze octombrie

Octombrie în imagini.

Revin cu poze noi, chiar dacă suntem la început de an, cred că ne putem bucura de natura indiferent de sezon. Tocmai de aceea pun aceste imagini, ele pot fi descoperite indiferent de sezon. Dar în mod deosebit în #octombrie! Căci este luna lor.

Aceste poze vă sunt puse la dispoziție GRATUIT. Așadar dacă vă plac și aveți nevoie de un wallpaper nou, atât pentru laptop, tabletă sau telefon, dați click și Save As fără ezitare.

imagini octombrie
frunze octombrie
toamna imagini
octombrie în imagini
poze cu toamna
macese toamna
macese
imagini toamna octombrie
bine ai venit octombrie imagini

Eu mă gândeam inclusiv la varianta de PRINT. Adică pot fi descărcate și printate mari, pentru a decora o încăpere. Și am să ofer astfel de poze tot anul acesta, sper eu, potrivite pentru fiecare lună.

Nu uitați că ofer mai multe poze inclusiv pe contul meu de Pixabay, acolo le puteți descărca tot gratuit.

Pozele sunt făcute chiar în luna Octombrie 2018, în pădurea din apropriere. Chiar mă bucur că am oportunitatea să pot face poze în locuri atât de minunate. Să mă bucur de natură în același timp.

De ce le ofer GRATUIT?

Pentru că sunt la început, și știu că unele arată bine și că ar merita printate sau chiar plătite. Însă publicul de la noi este slab educat din acest punct de vedere. Majoritatea care caută poze gratuite sunt cei care lucrează pentru agenții, așadar există căutare limitată.

Oamenii nu au acest obicei din păcate. Nu prea sunt consumatori de artă și fotografie pe la noi, în general. Așa că m-am gândit că poate fiind GRATUIT le dau oportunitatea să vadă și o altă situație. Să experiementeze și să înceapă să aprecieze frumosul. Esteticul. Indiferent de natura sa.

Nu voi proceda astfel cu toate lucrările mele, evident. Însă am să pun la dispoziția publicului și lucruri de care să se bucure în mod liber, fără plată. Doar să se bucure și să aprecieze din suflet munca mea și a altor artiști.

Este suficient un LIKE la pagina mea de facebook sincer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *