Sari la conținut

Fotografie de produs: cafea și ceai

  • de
fotografie de produs

Fotografie de produs: cafea și ceai, pentru acele momente în care ai nevoie de #stockpictures și nu prea ai chef să dai scroll peste scroll pe siteurile dedicate. Sigur, sunt multe poze interesante și acolo, dar e mai frumos când găsești poza repede și fără bătai de cap.

Personal mi-am dat seama că atunci când nu ești copleșit de opțiuni, iei o decizie mai ușor. Te poți concentra mai repede pe ceea ce este important: textul poate sau ideile care curg simplu de aici încolo.

Am început cu o poză în care avem o cană frumoasă de ceai, cu frunză lângă. Iată și restul pozelor:

Fotografie de produs: cafea

poze cu cafea
fotografie de produs cafea

Foarte multe dintre aceste poze sunt făcute cu Samsung NX Mini, o cameră mirrorless compactă și ușor de folosit. Pozele realizate sunt pe placul meu, dar fiind subiectivă nu știu cât de mult se potrivește cu ideea voastră sau cu ceea ce căutați.

cafea si bacsis
cana de cafea goala

Poze stock : ceai

Aici din păcate nu am decât două poze, însă promit că vor mai urma și altele. Acestea sunt făcute acum foarte mulți ani când încă nu știam dacă să fac astfel de poze sau nu.

poze stock ceai
fotografie de produs cu ceai

Toate aceste poze sunt GRATUITE și vă invit să le descărcați și să le folosiți așa cum vă doriți. Fie că aveți un blog și imaginile vă vor ajuta, fie că doriți să le aduceți modificări pentru diverse proiecte de artă sau fotografie. Chiar mi-aș dori să le împărtășiți cu mine. Îmi puteți lăsa link-uri în căsuța de comentarii. Dacă doriți, desigur.

De asemenea, pentru mai multe poze stock puteți intra pe contul meu de Pixabay. Acolo am poze care au o calitate superioară și care sunt acceptate doar dacă trec de anumite standarde. Aici pe blog îmi permit să pun și poze care ar fi refuzate acolo, dar care totuși îmi plac personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *