Sari la conținut

Prima mea expoziție: Daimon-Eidolon la TRADEM

Îmi aduc aminte cu drag de acest eveniment, printre cele mai importate din viața mea. Știu că am povestit despre ce s-a întâmplat atunci pe blogul meu de beauty și lifestyle.

Cu toate astea simt nevoia să revin asupra acestui moment, din perspectiva prezentului. Ca artist în Romania știu cât de greu este să convingi publicul să aprecieze arta, sub orice formă ar veni ea. Însă eu am avut norocul, dacă pot spune asta, să fiu înconjurată de oameni educați și talentați, care au știut să mă susțină. Și când vorbesc de susținere, nu spun neapărat pe plan financiar. Putem ajuta un artist discutând despre el, dând share la lucrările sale pe facebook sau alte rețele de socializare, dând like la paginile lor profesionale. Există numeroase alte lucruri infime pe care le putem face pentru artiștii care ne plac, fără să fie nevoie să dăm bani.

Prima mea expoziție: Daimon-Eidolon la TRADEM

Era o dorință a mea, nu mi-am propus niciodată să am o expoziție cu arta mea. Ci am lucrat, am pictat și cumva Universul a înțeles că aceasta îmi este menirea. Fie că acum sau mai târziu, o răsplată pentru munca depusă, tot va veni.

Cumva am avut o premoniție că se va întâmpla? Sau mai bine spus am avut încredere într-un ghid. Adică un daemon, și mai apoi în sinele meu superior. Din câte îmi dau seama, încă de pe atunci eram fascinată de misticism și de spiritualitate.

Cert este că s-a întâmplat și a fost un eveniment minunat. Am încercat să vin cu explicații pentru fiecare lucrare în parte și acum regret puțin că mi-am șters blogul de artă din trecut, însă acesta din prezent sper să fie la fel de interesant, poate chiar mult mai interesant decât cel din trecut. Acolo explicam conceptele și ideile care stăteau în spatele fiecărei lucrări.

Însă multe din aceste lucrări au fost vândute sau au fost făcute cadou, așadar, însemnătatea lor este acum în mâinile celor care le dețin și care sper să le iubească la fel de mult cum le-am iubit eu, atunci când le-am dat viață.

Evident că nu a fost singura expoziție de artă pe care am avut-o. Au urmat și altele, acele evenimente se regăsesc și pe paginile mele de socializare.

Așadar pentru colaborări, expoziții de artă sau cursuri și terapie prin artă, nu uitați să completați FORMULARUL DE CONTACT. Vă aștept cu drag!