Sari la conținut

Creativity pack pentru un business de succes

Logica te poarta din punctul A in punctul B. Imaginatia te poarta peste tot.

Creativity pack este un serviciu în sine, care poate fi achiziționat ca atare sau pot fi separate, fiecare tip de serviciu în parte.

Pe lângă consilierea gratuită a clientului, oferim și:

invitații botez, mărturii botez, invitații nuntă, mărturii nuntă, invitatii botez, marturii botez, marturii nunta, felicitari hand-made, postere, bannere, pliante

ARTĂ TRADIȚIONALĂ ȘI DIGITALĂ

  • Felicitări concepute tradițional în acuarelă
  • Invitații și mărturii pentru botez, personalizate, unice
  • Invitații și mărturii pentru nuntă
  • Postere, tablouri sau artă murală
  • Bannere sau pliante
bannere, pliante, bannere craiova, realizare bannere, bannere online, bannere preturi,banner personalizat pret

Pentru oricare dintre aceste servicii incluse în Creativity Pack vă așteptăm să mă contactați prin formularul de contact! Acolo vom discuta detalii, idei și pentru a stabili un preț. Ador procesul de creație, astfel că aveți posibilitatea de a vă bucura de ceva unic, care să vă deosebească de concurență!

În caz că doriți exemple, veți găsi articole pe blog, cu artă tradițională, digitală și alte exemple pentru a vă forma o idee despre cum ar putea arăta produsul final.

fotografie de produs craiova

FOTOGRAFIE DE PRODUS

Având un blog de beauty și lifestyle am înțeles cât de important este vizualul în zona de online. Astfel că am început să investesc în echipament, camere foto, lumini, microfon, etc. Și m-am aventurat singură în explorarea acestei lumi a obiectelor, a așezării în imagine, a concepției de poveste pozată. A surprinderii de amintiri, până la urmă.

În Creativity pack îmi ofer cu drag expertiza de fotograf de produs. Blogul meu s-a dezvoltat foarte frumos, am câștigat premii pentru articole, colaborări cu branduri și cu persoane care mi-au solicitat reclame plătite.

copywriting craiova

COPYWRITING

Pasiunea mea pentru scris a început în timpul liceului, atunci adoram să scriu poezii și să citesc tot ce îmi pica în mână. Fie că era vorba de poezie sau de proză. Mi-a plăcut scrisul, chiar dacă am înțeles destul de lent cum stă treaba cu storytelling-ul și care este importanța acestuia.

Am inclus acest serviciu în Creativity pack, nefiindu-mi deloc străin. Am scris articole atât pentru blogul meu, cât și ca freelancer sau ca angajat în domeniul marketingului online.

Am avut articole premiate, despre care am povestit pe blogul de beauty.

În Creativity pack, serviciile de Copywriting includ de asemenea:

  • Articole cornerstone, cu informatii ample
  • Communicate de presa
  • Submiterea de articole pe social media sau alte pagini importante

Dacă vă interesează seriviciile incluse în Creativity pack vă aștept să îmi scrieți, completând formularul de contact! Mulțumesc!